Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 639 kJ / 1 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,13 g |
Tuky | 108,87 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 9,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný pstruh se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p81
Moje poznámka
Plněný pstruh se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p81
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 27 minutami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 1 hodinou
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 1 hodinou
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 1 hodinou
Salát z polníčku
esstelle před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Mlateli před 2 hodinami
Houbová paštika jinak
KrisZaezemi před 3 hodinami
Honzovy plněné buchty od Uursik
ferda30 před 3 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Majkl2910 před 3 hodinami
Cuketový perník
michaela svancarova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na žampionech,
pstruh v alobalu,
čištění pstruha,
plněný pstruh,
jak se čistí žampiony,
pstruh na ohni,
pstruh čištění,
žampion mandlový,
čištění žampionů,
jak se čistí pstruh,
pstruh na másle a zampionech,
čištění pstruhů,
recepty na ohni,
vareni na ohni,
pečený pstruh na žampionech,
plněný pstruh recept,
plněné brambory v alobalu,
plneny pečený pstruh,
jak se cisti zampiony?,
plnene zampiony
Suroviny:
pstruh,
olej,
máslo,
žampióny,
mouka hladká,
sůl,
cibule,
strouhanka
Komentáře (2)