Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 286 kJ / 3 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,58 g |
Tuky | 167,05 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 435,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sviatočné šišky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQOE
Moje poznámka
Sviatočné šišky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQOE
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 1 hodinou
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Tématické fráze:
sladke šišky,
domáci šišky,
šišky s džemom,
šišky,
sladké šišky kynuté,
cukrarske koblihy,
www,cukrarske koblihy,cz ukrarskekoblihy,
cukrářské vdolečky,
recepty koblihy cukrářské,
sisky.sk,
mail sisky.cz loc:cz,
ivako recepty,
bavorske sisky,
recept na sladke sisky,
recept na sladké kynuté sisky,
sladké kynuté šišky,
sisky recept,
recepty sk sisky,
šišky recepty,
kynute sladke šišky recept
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
smetana sladká,
žloutek,
máslo,
cukr moučkový,
cukr krystal,
rum,
olej,
jahodová marmeláda
Komentáře (3)