Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 425 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,93 g |
Tuky | 4,31 g |
Vláknina | 6,08 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 3,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Moje poznámka
Vařené hovězí maso se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v3g
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 2 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 4 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 4 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 27 minutami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 37 minutami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 16 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 19 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 20 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 20 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 20 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 23 hodinami
Tématické fráze:
hovězí přední recepty,
hovězí přední recept,
jak dlouho vařit hovězí maso,
recepty z vareneho hoveziho masa,
hovězí přední,
zadní hovězí,
hovězí maso přední,
přední hovězí recepty,
přední hovězí,
hovězí zadní,
hovězí na zelenině,
hovezi zadni recept,
jak varit hovezi maso,
recepty z vařeného masa,
recepty hovězí přední,
recepty přední hovězí maso,
hovězí se zeleninou,
co z vařeného hovězího masa,
recepty hovězí přední maso,
jak dlouho varit hovezi zadni
Suroviny:
maso hovězí,
pórek,
karotka,
celer,
voda,
masox hovězí,
bobkový list,
petržel,
pepř,
kost hovězí morková
Komentáře (4)