Pivní vrabci
Vepřové pečené na pivu je starobylý recept, kterým i v dnešní době potěšíte své strávníky. Lahodná chuť nejlépe vynikne s tradiční přílohou ve formě knedlíků. Ať již houskových nebo karlovarských.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,74 g |
Tuky | 79,15 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Moje poznámka
Pivní vrabci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48g6
Nejnovější recepty
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 2 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 23 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno 22. 5. 2025 08:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 36 minutami
Buchty na páře
janatka před 46 minutami
Bábovka tvarohová
nicolxqe před 1 hodinou
Cibulačka po česku
Fitulka před 2 hodinami
Domácí rohlíky z majonézového těsta
janatka před 3 hodinami
Bageta / ciabatta
tecka před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
panilek před 4 hodinami
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 11 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřoví vrabci,
veprove vrabci,
vepřový vrabci,
vrabci recept,
recept pečení vrabci,
vrabec na pivu,
pivní vrabec,
pečení vrabci,
vrabci z vepřového masa,
vepřové vrabce,
v.vrabci,
vrabci,
vepřový vrabec,
recept vrabci,
vepřové vrabci na pivu,
recepty na -moravsky vrabec,
veprovy vrabec maso,
vepřová plec na pivu,
vrabci ti i ja,
recepty vrabci
Suroviny:
plec vepřová,
pivo světlé,
česnek,
cibule,
sádlo,
sůl
Komentáře (22)