Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 203 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,96 g |
| Tuky | 56,19 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 617 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle.
Krok 2: Pokapeme je olejem a opekame anebo vlozime do pekace a za casteho obraceni a podlevani vodou upeceme do mekka.
Krok 3: Jehly nebo spejle vyjmeme a stavu zahustime moukou rozmichanou v trose vody a za staleho michani povarime. Podavame s bramborami upecenymi
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zbojnická pečínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjqy
Moje poznámka
Zbojnická pečínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjqy
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 32 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 1 hodinou
Svačinové sendviče
Kajkajak před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 2 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 4 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 4 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 4 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
zbojnická pečeně,
zbojnická hovězí pečeně,
zbojnicka veprova pecene,
zbojnická omáčka,
zbojnicke maso,
zbojnické kuře,
kuře po zbojnicku,
hovězí po zbojnicku,
zbojnická vepřová plec,
hovězí pečeně zbojnická,
vepřové po zbojnicku,
zbojnicka placka,
zbojnická kýta,
zbojnícká vepřová játra,
hovězí pečeně po zbojnicku,
sikulský plátek,
zbojnické placky,
zbojnická játra,
zbojnicka veprova kyta,
vepřová zbojnická pečeně
Suroviny:
kýta vepřová,
olej,
játra vepřová,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
klobása,
slanina,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (2)