Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 203 kJ / 1 005 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,96 g |
| Tuky | 56,19 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 617 mg |
| Sodík | 1,11 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle.
Krok 2: Pokapeme je olejem a opekame anebo vlozime do pekace a za casteho obraceni a podlevani vodou upeceme do mekka.
Krok 3: Jehly nebo spejle vyjmeme a stavu zahustime moukou rozmichanou v trose vody a za staleho michani povarime. Podavame s bramborami upecenymi
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zbojnická pečínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjqy
Moje poznámka
Zbojnická pečínka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjqy
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 8 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 11 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 16 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 34 minutami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 43 minutami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 2 hodinami
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 2 hodinami
Tématické fráze:
zbojnická pečeně,
zbojnická hovězí pečeně,
zbojnicka veprova pecene,
zbojnická omáčka,
zbojnicke maso,
zbojnické kuře,
kuře po zbojnicku,
hovězí po zbojnicku,
zbojnická vepřová plec,
hovězí pečeně zbojnická,
vepřové po zbojnicku,
zbojnicka placka,
zbojnická kýta,
zbojnícká vepřová játra,
hovězí pečeně po zbojnicku,
sikulský plátek,
zbojnické placky,
zbojnická játra,
zbojnicka veprova kyta,
vepřová zbojnická pečeně
Suroviny:
kýta vepřová,
olej,
játra vepřová,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
klobása,
slanina,
cibule,
mouka hladká
Komentáře (2)