Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ6y
Moje poznámka
Pikantní omáčka k černé zvěřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZ6y
Nejnovější recepty
Krkovička s houbami
Přidáno před 1 hodinou
Nutellové brownies
Přidáno před 4 hodinami
Jehněčí kýta na pivě
Přidáno před 12 hodinami
Marmeláda z dýně
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 18 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
Chelsinka před 2 hodinami
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 6 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 9 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 12 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 12 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 12 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 12 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 12 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 13 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybízová omáčka k masu,
omáčka ke zverine,
omáčky ke zvěřině,
pikantní omáčky k pečenému masu,
pikantní omáčka,
pikantní švestková omáčka,
malinová omáčka,
rybízová omáčka ke zvěřině,
malinová omáčka k masu,
švestková omáčka ke zvěřině,
švestková omáčka k masu,
rybízová omáčka,
pikantní švestková omáčka k masu,
černá omáčka,
černá omáčka k masu,
pikantní rybízová omáčka,
studené omáčky ke zvěřině,
pikantní omáčky,
omáčka k zvěřině,
svestkova omacka zverina
Suroviny:
džem malinový,
marmeláda rybízová,
hořčice plnotučná,
jalovec,
víno červené,
kůra citronová,
sůl
Komentáře (5)