Postup přípravy
Krok 1: Brambory nakrájíme na slabé plátky (nejlépe na robotu) a namočíme na 30-60 minut do studené vody, aby se vyloučil škrob. Několikrát propláchneme pod studenou vodou.
Krok 2: Osušíme v utěrce a fritujeme ve fritovacím hrnci na plný výkon dorůžova.
Krok 3: Ihned sypeme grilovacím kořením a důkladně promícháme.
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvN7
Moje poznámka
Smažené brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvN7
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 8 minutami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 11 minutami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 32 minutami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 38 minutami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 1 hodinou
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 1 hodinou
Kakaové muffiny
Mart1neek před 1 hodinou
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 1 hodinou
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 1 hodinou
Tématické fráze:
domácí bramburky,
smazene bramburky,
brambůrky recept,
domácí brambůrky recept,
domácí smažené brambůrky,
recept na brambůrky,
recept na domácí brambůrky,
jak udělat domácí brambůrky,
brambůrky,
hospodské brambůrky,
jak se delaji bramburky,
jak udělat brambůrky,
smažené brambůrky recept,
recepty na brambůrky,
recept brambůrky,
recept na smažené brambůrky,
brambůrky jana,
nejlepší brambůrky,
bramburky domaci,
hospodské brambůrky recept
Suroviny:
brambory,
olej fritovací,
koření grilovací,
voda
Komentáře (15)