Chipsy aneb tuková bombička k televizi

ka.bednarkova Kuchařka: ka.bednarkova

Bramborová jídla 1 názor

Suroviny

Brambory - dle vlastního uvážení
Olej
Dle vlastní chuti:
Sůl
Sladká paprika
Grilovací koření
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory si okrájíme. Okrájené brambory nakrájíme buď na strojku nebo nožem na slaboučké plátečky. Tyto plátky namočíme do vody aby se vylouhoval škrob a brambůrky nebyli pak gumové. Máčíme 10-30 minut.

  2. Rozpálíme si olej na pánvi nebo ve friťáku. Vylouhované plátky osušíme a vložíme na pánvičku nebo do friťáku.

  3. Vytahujeme pěkně křupavé brambůrky. Tyto brambůrky podle chuti buď osolíme nebo posypeme mletou sladkou paprikou nebo grilovacím kořením.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Chipsy aneb tuková bombička k televizi

Tématické fráze: bramburky z fritaku brambůrky ve friťáku recepty v televizi recept k televizi bramborové čipsi domaci bramburky ve fritaku domací brambůrky z fritaku cuketové čipsi strojek na chipsy bramburky do fritaku jak udelat krupavé čipsi v mikrovlnce recept na domácí brambůrky ve fritáku cuketove brambůrky z fritaku bramburly ve fritaku jak udělat bramborové čipsi jak udělat brambůrky ve fritáku brambůrky bez fritáku jídlo k televizi recepty chipsy ve fritaku jak udělat chipsy bez fritáku

Zapomněl/a jsem heslo