Brambory à la harmonika
Brambory připomínající harmoniku můžeme podávat jako přílohu nebo i jako samostatný bramborový pokrm třeba u grilování. Do zářezů skládáme klobásu, špek, cibuli, česnek a okořeněné je pak upečeme na kůrčičku. Snadné a efektní.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory à la harmonika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLvm
Moje poznámka
Brambory à la harmonika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLvm
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 16 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 6 minutami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 8 minutami
Vepřové na houbách
Darina před 18 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 1 hodinou
Kuřecí čína
mcmiruska před 1 hodinou
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 2 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 2 hodinami
Tvarohové lívance
boomgo před 3 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z brambor,
brambory,
brambory recepty,
bramborová harmonika,
recepty brambory,
recept brambory,
brambory recept,
recept z brambor,
recepty na brambory,
jak se vaří brambory,
recepty s brambor,
bramborové harmoniky,
jak uvarit brambory,
recept na brambory,
brambory jako harmonika,
harmonikové brambory,
bramborová harmonika recept,
pečené brambory harmonika,
krájení brambor,
recept s brambor
Suroviny:
brambory,
klobása pikantní,
bůček uzený,
cibule,
brambory,
olej olivový,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl,
kmín drcený,
bylinky,
koření grilovací,
sýr tvrdý
Komentáře (75)
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...
...jo a mě chutnalo taky ...a moc.
Bodík frčel už dávno a tak dnes frčí dvě fotečky
Všichni si přidávali a na druhý den nic nezbylo.
recept sa mi veľmi páči, aj Bibina improvizácia, ona je na to expert.
+
marunda většinou z mejlů, ale i z časopisů, od známých a podobně. Já když vidím nové recepty v obchodě, tak přítel už převrací oči
Připojuji jednu vychytávku. Až budete do brambor dělat zářezy, zapíchněe do něj po délce kousek od spodu kovovou jehlu na ražniči a o tu se zarazí nůž a tím nehrozí, že se to celé překrojí.