Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 516 kJ / 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,15 g |
| Tuky | 10,34 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 2,49 g |
| Sůl | 6,21 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsa na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZj9
Moje poznámka
Kuřecí prsa na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZj9
Nejnovější recepty
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 12 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 21 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 22 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Janule25 před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Stefi.f před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 4 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 8 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 9 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 10 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 10 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 11 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 12 hodinami
Tématické fráze:
kurecí prsa na zelí,
kuřecí prsa se zelím,
kuřecí prsa zelí,
kuřecí na zelí,
dietni kureci prsa,
kuřecí se zelím,
kuřecí prsa,
kuřecí prsa na kysaném zelí,
kureci prsa v zeli,
kureci prsa dietni,
krůtí prsa na zelí,
kureci prsa recept,
kureci prsa recepty,
kuřecí maso se zelim,
kuřecí prsa s kysaným zelím,
kuřecí prsa kysané zelí,
kuřecí prsíčka na zelí,
kuřecí prsa a zelí,
zelí s kuřetem,
kuřecí prsa a kysané zelí
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej rostlinný,
zelí kysané,
cibule,
koření na kuřecí maso
Komentáře (18)
Použil jsem německé zelí naložené ve víně, bez nálevu. Cibuli jsem předem osmažil, zelí ochutil, přidal kmín a trochu vody.
Na talíři jsem posypal solí Maldon, podával jen tak bez brambor
K receptu nejsou žádné komentáře.