Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,02 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 25,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Moje poznámka
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 14 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 14 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 11 minutami
Klasické palačinky
Vendeliin před 1 hodinou
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 13 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 13 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 13 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 13 hodinami
Jablkový perník
collins před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovezí omacka,
babicovy dobroty znojemská pečeně,
omacka z hoveziho vyvaru,
hovezi omacka recept,
znojemska hovezi pecene,
hovězí omacky,
hovězí na omáčku,
omačka hovězi,
omáčky z hovězího vývaru,
babicova znojemska pecene,
znojemská pečeně babicovy dobroty,
omáčka s okurkou,
omacka s okurkama,
vaříme z hovězího masa,
omáčka z hovězího,
babicovy dobroty-znojemska pecene,
babicovy dobroty recepty znojemská pečeně,
babicova znojemska,
omacky z hoveziho,
hovězí s okurkou
Suroviny:
maso hovězí,
slanina anglická,
cibule,
okurky sterilované,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
masox,
mouka hladká,
česnek,
sůl
Komentáře (15)
Ale - chci se zeptat; z jakého důvodu to maso předvařuješ vcelku a teprve v půlce ho krájíš a dusíš? Já bych ho tam šoupla dusit rovnou... Je v tom nějaký fígl nebo si potřebovala vývar ještě na něco jiného?
Jinak jídlo je určitě