Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Moje poznámka
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 48 minutami
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 hodinou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 2 hodinami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 2 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 3 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 6 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 10 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 11 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak vařit vejce aby nepraskly,
nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek,
vaření vajec aby nepraskly,
nejlepsí bochánek,
jak dlouho péct bochánek,
jak dlouho se peče bochánek,
bochánek s olejem,
bochánky,
jak upéct bochánek,
aby vejce nepraskly,
recepty pro mš,
recepty cz.m,
jak uvarit vajicka aby nepraskly,
bochánek s rozinkami,
nejlepší bochánek velikonoční,
jak se pece bochanek,
pečeme bochánek,
jak varit vajicka aby nepraskly,
aby vejce při vaření nepraskly,
recpty cz m
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
mléko,
rozinky,
rum,
ovoce kandované,
kůra citronová,
sůl,
lupínky mandlové
Komentáře (10)