Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 325 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,92 g |
Tuky | 11,71 g |
Vláknina | 31,70 g |
Cholesterol | 11 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 237,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahelník bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqo0
Moje poznámka
Jahelník bez tuku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqo0
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 12 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 12 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 10 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 10 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 11 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 12 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 14 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jahelnik,
jahelník na slano,
slaný jáhelník,
jidla bez tuku,
dietni jahelnik,
vaření bez tuku,
dietní recepty bez tuků,
jahelník slaný,
recepty bez tuku,
dietní moučníky,
jáhelník recept,
vareni bez tuku recepty,
zdravy jahelnik,
jidla bez tuku recepty,
dietní jídla bez tuku,
jídlo bez tuků,
vaříme bez tuku,
vaření bez tuku recept,
jak vařit bez tuku,
recepty na jídlo bez tuku
Suroviny:
jáhly,
voda,
mléko,
bílek,
hruška,
jablko,
kompot meruňkový,
rozinky,
skořice
Komentáře (7)