Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 461 kJ / 2 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,87 g |
Tuky | 128,41 g |
Vláknina | 10,89 g |
Cholesterol | 849 mg |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,26 g |
Sacharidy | 88,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Moje poznámka
Malínské plněné tolary s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08G7
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrová omáčka
Antonausprag před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 4 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 4 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 5 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 7 hodinami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborové tolary,
bramborové tolarky,
bramborové tolárky recept,
za malinským křenem 2014,
mail tolar.ch loc:cz,
mleté maso s křenem,
malinska smes,
za malínským křenem,
bramborové toláry recept,
knihovnicka receptu - to nejlepsi z piva,
malínský guláš recept,
malinska smes,
malinský šunkový závitek,
malinske pokrmy,
recept na bramborové tolárky,
tolary bramborove,
bramborový tolar,
plnene maso s krenem,
recept na křen,
křen v receptech
Suroviny:
maso vepřové mleté,
cibule,
veka,
vejce,
česnek,
slanina,
křen,
sůl,
pepř mletý,
pivo černé,
mouka hladká,
vejce,
hořčice dijonská,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)