Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,13 g |
Tuky | 19,83 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 38,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fermentované ovesné vločky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Oy
Moje poznámka
Fermentované ovesné vločky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Oy
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 53 minutami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 35 minutami
Cuketový perník
Boxiska před 53 minutami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 1 hodinou
Bramboračka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 1 hodinou
Cuketový koláč s ovocem
Debackey před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
DavidVolvo před 3 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 3 hodinami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 4 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 4 hodinami
Tématické fráze:
fermentace ovesných vloček,
fermentovaná kukuřice,
fermentovaná zelenina recepty,
fermentovaná pšenice,
fermentovaná ovesná kaše,
fermentace vloček,
fermentovaná rýže,
fermentovaná zelenina,
fermentace kukuřice,
fermentovaná čočka,
fermentované sýry,
namočené ovesné vločky,
fermentovaná zelenina recept,
fermentované maso,
jak fermentovat kukuřici,
namočené vločky,
ovesné vločky fermentace,
fermentované kaše,
ovesné vločky přes noc,
ovesné vločky namočené
Suroviny:
vločky ovesné,
kokos strouhaný,
mák,
med,
skořice
Komentáře (9)
Jarmi, ten nápad je výborný
Jinak děkuji za krásné fotky