Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 894 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,84 g |
Tuky | 8,24 g |
Vláknina | 84,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 156,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malinová marmeláda s jablkem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyQA
Moje poznámka
Malinová marmeláda s jablkem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyQA
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
malinová marmeláda,
když marmeláda nezhoustne,
malinová marmeláda z pekárny,
domácí malinová marmeláda,
když nezhoustne marmeláda,
malinová marmeláda bez zrnicek,
malinový džem s jablky,
jahodová marmeláda s jablky,
malinová marmeláda z domácí pekárny,
malinová marmeláda v pekárně,
když nezhoustne džem,
malinová marmeláda recept,
marmeláda malinová bez pecek,
malinova marmelada bez pecek,
marmeláda malinova,
pekárna malinova,
malinová marmeláda bez želírovacího cukru,
malinová marmeláda bez gelfixu,
malinová zrníčka,
malinový džem bez pecek
Suroviny:
maliny,
jablko,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (11)
U nás je k dostání v různých, různě velkých baleních a na webu s ním máme dokonce samostatný recept:
Džemy s pektinem
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8Druh želírovacího cukru myslím v DP nehraje roli. Použila jsem již 1:1, 2:1 a v tomto repeptu i 3:1 a vždycky to dopadlo dobře. Jen je třeba k tomu dát vždy odpovídající množství ovoce. Jednou jsem se spletla a dala jsem ovoce:cukr 2:1 ... a cukr byl 1:1 - takže meruňková marmeláda z jedné várky teče ještě dneska.
Přeji úspěšné marmeládování