Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,64 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 14,43 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 4,51 g |
Sůl | 11,17 g |
Sacharidy | 34,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cmunda - bramborák zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1yP
Moje poznámka
Cmunda - bramborák zase jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1yP
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 2 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 3 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 7 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 8 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 9 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Tématické fráze:
cmunda z cukety,
dietní bramborák,
dietní bramboráky,
jihočeský bramborák cmunda,
cmunda,
cmunda recept,
jihočeský bramborák,
jak připravit bramborák,
cmunda s houbami,
bramborák cmunda,
bramboraky jinak,
bramborák,
bramborak jinak,
bramborák recept,
bramborák dietní,
recept na cmundu,
recept bramborák,
bramborák speciál,
cmunda bramborák,
cmunda s houbama
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
sůl,
majoránka,
pepř,
kmín mletý,
vegeta,
vejce,
sýr eidam,
žampióny,
mléko,
mouka hladká,
petrželka
Komentáře (8)