Grilovaná tortilla plněná kuřecím na pórku

medanek Kuchařka: medanek

Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

1 balení tortill velkých
3 kuřecí prsa
2 menší cibule
2-3 stroužky česneku
1 menší pórek
1 kuřecí gelový bujon Dr. Oetker
olej
sůl
bílý pepř
3 lžíce vody
1 salát little gem
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa umyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky, pórek rozřízneme podél, dobře umyjeme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenká půlkolečka, cibuli na drobno a česnek prolisujeme.

  2. Na oleji osmažíme cibulku do sklovita, přidáme maso, osolíme a restujeme do měkka.
    Opepříme (pepřem nešetřit), přidáme česnek, 3 lžíce vody, bujon kuřecí, necháme ho rozpustit a dobře zamícháme.

  3. Nakonec přidáme nakrájený porek a už jen krátce dusíme, než pórek lehce změkne.

  4. Na každý plát tortilly dáme 2 listy salátu, na něj 3 lžíce směsi a opět salát.
    Přehneme nejdříve boční okraje, dolní a nakonec horní.
    Dáme na rozpálený gril a krátce grilujeme.

  5. Servírujeme s jakoukoliv zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 279 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná tortilla plněná kuřecím na pórku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo