Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,61 g |
Tuky | 11,36 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 27,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEZ0
Moje poznámka
Kuřecí kousky se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEZ0
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 3 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 5 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 57 minutami
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 3 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 4 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Ilack před 4 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Bertas před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí se žampiony,
kuřecí kousky se žampiony,
kuřecí kousky se žampiony,
kuřecí kousky na žampionech,
kuřecí kousky,
kureci zampiony,
kuřecí s žampiony,
kuřecí kousky s źampiony,
zampiony,
kuřecí na žampionech,
kureci kousky recepty,
žampiony recepty,
kureci rizky se zampiony,
příprava žampiónů,
kuřecí kostky se žampiony,
kuřecí maso se žampiony,
kuřecí kousky s žampiony a cibulí,
kureci a zampiony,
kuřecí kousky s se žampiony,
kuřecí kouskyse žampiony
Suroviny:
řízky kuřecí,
žampióny,
cibule,
česnek,
koření grilovací,
olej,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
bujón,
pepř,
sůl
Komentáře (16)