Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,16 g |
| Tuky | 59,89 g |
| Vláknina | 6,24 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 2,56 g |
| Sůl | 6,35 g |
| Sacharidy | 21,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0ZK
Moje poznámka
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D0ZK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 7 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 8 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 9 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
játra dle buriana,
kuře vlasty buriana,
recepty pomazanky,
kuře podle vlasty buriana,
recepty petra novotného,
livance podle petra novotneho,
petr novotny recepty,
v.burian,
kuchařka petra novotného,
opila játra recept,
opilapomazanka,
recept podle vlasti buriana kuřeci jatra,
vlasta burian recepty,
opila pomazánka z nivy,
recept houbové flíčky podle vlasty buriana,
knedlík podle buriána,
recepty z vlasty,
recepty od petra novotného,
lívance podle novotného petra,
lívance petra novotného
Suroviny:
tvaroh,
sýr niva,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
feferonka,
máslo,
pivo světlé,
sůl
Komentáře (6)