Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 913 kJ / 935 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 145,49 g | 
| Tuky | 24,50 g | 
| Vláknina | 10,28 g | 
| Cholesterol | 288 mg | 
| Sodík | 361 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 25,13 g | 
Postup přípravy
Z masa odstraníme provázek a nakrájíme ho na kolečka. Podáváme s pivní omáčkou.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Moje poznámka
					 
				
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 45 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 4 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 9 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							plněná panenka, 
						
						
							vepřová panenka, 
						
						
							panenka s špenát, 
						
						
							plněná panenka recept, 
						
						
							recepty z panenky, 
						
						
							plněná vepřová panenka recepty, 
						
						
							plněná vepřová panenka recepty, 
						
						
							recept plněná panenka, 
						
						
							vepřové maso recepty, 
						
						
							minutkové recepty z vepřové panenky, 
						
						
							kuchařské recepty z panenky, 
						
						
							kuchařské recepty vepřová panenka, 
						
						
							špenát slanina maso recept, 
						
						
							recept panenka slanina špenát, 
						
						
							maso s pivní omáčkou, 
						
						
							panenka s omáčkou, 
						
						
							plnene panenky, 
						
						
							čerstvý špenát recept, 
						
						
							recept z panenky, 
						
						
							recepty z panenky s omáčkou
						
					
						Suroviny:
						
							panenka vepřová, 
						
						
							špenát čerstvý, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pivo světlé, 
						
						
							vývar, 
						
						
							cukr, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej olivový
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (29)
Moc děkuji za bodíky a komentíky a moc si přeju, abyste uvařili, ochutnali a pochutnali si.
Naopak můj manžel je z rodiny, kde se vždy hodně jedlo a kde je jídlo téměř smyslem života, ačkoli on je na to neustálé vnucování jídla alergický...
Takže já se snažím o to, aby se u nás jedlo dobře, ale málo. Na jídle v podstatě nešetřím, ale ty naše porcičky by někomu mohly připadat směšné...
Mám za sebou manželství, kdy jsem musela vyjít z vysokoškolského stipendia, mateřské, přídavku na dítě a kapesného od rodičů a musela jsem to ustát. Byla to dobrá škola života.
Otto, děkuji za bod a komentář, ale měl bys špenátu dát šanci...
Maris, tu pivní omáčku jedla i Líza, když se osladí a osolí, hořkost piva se trochu neutralizuje...Také je dobré ho dost odpařit a potom přidat silný vývar. Prostě se musí ochutnávat a vychutnat, pohrát si s tím...
Isu, já se vždycky tak pobavím u tvých komentářů...