Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 553 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 0,44 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W8Eg
Moje poznámka
Špenát se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W8Eg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 20 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 50 minutami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 58 minutami
Jahodové poháry
Nickusek před 1 hodinou
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 2 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 2 hodinami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 2 hodinami
Kefírový koláč
Renata1101 před 2 hodinami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 3 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 5 hodinami
Tématické fráze:
špenát se smetanou,
špenát se smetanou recept,
špenát recept,
dušený špenát se smetanou,
špenát recept se smetanou,
vaříme špenát,
recept na špenát se smetanou,
špenat,
recept špenát se smetanou,
špenát ze smetanou,
recept na špenát,
dušený špenát,
jak se vaří spenat,
recept špenát,
dušený špenát recept,
špenát se smetanou,
dušený špenát s masem,
špenat smetana,
recepty špenát se smetanou,
recepty špenát
Suroviny:
špenát,
cibule,
česnek,
mouka polohrubá,
olej,
smetana ke šlehání,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (4)