Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 108 kJ / 3 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,16 g |
Tuky | 142,12 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 512,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drobenkový koláč I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KN
Moje poznámka
Drobenkový koláč I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KN
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 8 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 1 hodinou
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Radka61 před 1 hodinou
Dýňové muffiny
Slivci před 3 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 4 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 5 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 6 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 6 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 6 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší drobenkový koláč s jahodami,
rebarborový koláč z drobenky,
kolače jednoduché levné,
levny kolač,
kynutá buchta s drobenkou,
levné koláče,
buchta s drobenkou,
nejlepší ovocný koláč s drobenkou,
máslová drobenka,
rychlý drobenkový koláč,
jak se dělá drobenka,
buchta s třešněma,
rychlý a dobrý rebarborový koláč,
jahodová buchta s drobenkou,
drobenka na buchty recept,
jahodový koláč s pudinkem babiččiny,
drobenkový koláč s tvarohem a hruškami,
kynutý jahodový koláč,
jahodové koláče nekynuté,
kynutý třešňový koláč s drobenkou
Suroviny:
tuk hera,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
ovoce
Komentáře (14)
Ale to se zvládne..