Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fantastické řízky

Výborně ochucené řízky si dá rád každý milovník smažených nebo grilovaných dobrot. Doplňte tyto řízky vhodnou přílohou a zeleninovým salátem a váš oběd bude naprosto dokonalý. Ať již z pánve nebo z grilu, jistě budou luxusní.

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gabi.gabi

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba odležení

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba odležení )

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 265 kJ /
1 736 kcal
Bílkoviny274,82 g
Tuky44,87 g
Vláknina16,54 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 2,11 g
Sůl5,04 g
Sacharidy51,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řízky nakrájíme a naklepeme. Krok 2: Do mixéru dáme veškeré suroviny a promixujeme. Krok 3: Ve vzniklé směsi řízky namáčíme, můžeme nechat i odležet. Ppečeme na rozpáleném oleji na pánvi po obou stranách.

TIP: Nejlepší recepty na řízky

Zveřejněno 11. 3. 2009

Poznámka autora gabi.gabi

Nebojte se použít všechny suroviny.Jídlo není příliš přesolené ani kořeněné.

Maso je výborné i na gril.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fantastické řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADy7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fantastické řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADy7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Handika - fotku mažu, neodpovídá receptu, nejde o řízek obalovaný

Výborné řízky ;-). Dělala jsem vepřové i drůbeží a v marinádě nechala dva dny :-O. Musím říct, že ty drůbeží byly mnohem lepší - přímo úžasné :-p :yes: +24.bod :yes:

je to vyborný:-p

Pridávam fotku včerajšieho obeda a bod:-KNaložené mäso ešte nikdy nesklamalo,dá sa robiť na tisícky spôsobov a táto marináda je tiež výborná:-pAkurát som použila bravčové rezne namiesto kuracích.

Dnes jsem je udělal z plecka .Naložil jsem maso přes noc a byli vynikající,tak měkké no prostě paráda.Dal bych aspon 10 bodů.:-p:-p:yes::yes::yes::yes:+1

Dělala jsem je dnešska k obědu, moc chutnaly. Jenom jsem magi nahradila sojovkou a "pokusně" jsem dva obalila ještě ve strouhance a taky je to dobré teplé i po studenu. Letí ti bodík :-)):yes:+1

Jedním slovem paráda jak sv.ně! Já do té marinády ještě přilil kapku piva (Plzeň 12°) a bylo to fakt super křupavé a jako oheň !!!:yes::-D

Davam bodik :yes: + fotografii (omlouvam se za sve amaterstvi). Bylo to vynikajici :)

Řízky jsem udělal a byly výborné,nechal jsem je naložené přes noc.Ale jak říká Maruška chce to sůůůůůůůůl,( přiměřeně ).

vietnamka 19. 5. 2009 18:21
Dnes vecer som ich urobila. Priznam sa, ze ma neohurili :(. Asi preto, lebo som nemala majoranku.. mozno je to klucova ingrediencia. Je to dost pikantne, a malo slane. Uvazujem, ze by to mozno chcelo nejake maso s vyraznejsou chutou.

ludekryba 19. 4. 2009 09:06
Chtělo to přisolit,jinak:-p:yes:

No teda gabi, opravdu to je fantastické. Chtěla jsem je mít naložené aspoň hodinku, ale manžel přijel dřív, takžře tam byli ani né 15 minut. Jsou krásně křehoučké. Takže bodík a foto.:yes::-p:-*

Tématické fráze:
řízky z plecka, rizek z plecka, řízky, výborné měkké vepřové řízky, fantastický řízek, vepřové řízky z plecka, křupavé vepřové řízky, naložené maso na řizky, plecko řízky, aby byly řízky měkké, plecko řízek, křupavé měkké řízky, naložené plecko, řizky s plecka, řízky z vepřové plece, naložené řízky, řízky z vepřového plecka, plecko na řízky, řizek s plecka, fantastické řízečky

Suroviny:
prsa kuřecí, vejce, maggi, koření kari, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, solamyl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, česnek, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu