Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,89 g |
Tuky | 25,73 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 501 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 27,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Moje poznámka
Játra se zelím a kari pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYy5
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 9 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 12 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 13 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 15 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 15 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 15 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 16 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 18 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 18 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 18 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra se zelím,
solení jater,
recepty s kari pastou,
drůbeží játra se zelím,
recepty se zelenou kari pastou,
zažité recepty,
králičí játra se se zelím,
játra se nesolí,
zelená kari pasta recepty,
hts,
játra solení,
jatra zeli recept,
zelené kari,
doba přípravy jater,
tatarák z lososa,
solení kuřecích jater při smažení,
kureci jatra solit nebo nesolit,
recepta na tatarák,
recepta se zelenou kari pastou,
drůbeží játra s kari pastou
Suroviny:
játra kuřecí,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
česnek,
pasta kari zelená,
máslo,
pepř
Komentáře (5)
srettka: máš recht, králičí sice nevím, ale drůbeží v klidu posolím. Nic se neděje. Běžně z nich dělám nakládanou čínu, kde jsou různá koření se solí.
Tohle jídlo jsem ale nesolila ani na talíři, není to potřeba
a to solení...v nějakém vařícím pořadu bylo, že játra kuřecí a z králíka lze v pohodě solit i předem..tak tedy nevím, ale vím, že dávám během vaření do jater bujon-samo bez glutamátů
z čuňase a kravouše bych asi neriskla, aby místo večeře z toho pak rodina nevybrušovala brilianty