Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 274 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,18 g |
Tuky | 99,56 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 35,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso umeleme, smícháme s nasekanými bylinkami, vejcem kořením. Dáme na chvíli do lednice odležet.
Krok 2: Kapie podélně rozpůlíme, odstraníme semeníky a naplníme masovou směsí. Překryjeme plátkem kladenské pečeně.
Krok 3: Pekáč lehce vymažeme olivovým olejem a naskládáme do něj naplněné papriky.
Krok 4: Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C.
Krok 5: Mezitím rozmícháme sáček rajské omáčky ve šlehačce a po půl hodině přilejeme k paprikám a pečeme cca dalších 20 min. Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 18. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwwx
Moje poznámka
Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwwx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 14 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 3 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 4 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 6 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 6 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 7 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 7 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 10 hodinami
Tématické fráze:
kladenská pečeně recept,
kladenská pečeně recepty,
příloha k rajské omáčce,
mlete maso v rajské omáčce,
kladenská pečeně,
prilohy k rajske omacce,
domácí kladenská pečeně,
kladenska omacka,
příloha k rajské,
kladenské,
recepty z kladenské pečeně,
recepty z kapií,
prilohy k plnenym paprikam,
rajská omáčka k plněným paprikám,
jakou polévku k rajské omáčce?,
omáčka z kapie,
příloha k plněným paprikám,
kulky v rajske omacce,
recept kladenská pečeně,
kapie recept
Suroviny:
maso mleté,
čerstvé bylinky,
vejce,
česnek,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř,
kapie,
šlehačka,
omáčka rajská v prášku,
pečeně kladenská
Komentáře (6)
http://www.vitana.cz/produkty/zaklady-jidel/poctiv...
A určitě bych si dala jinou přílohu.