Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 376 kJ / 1 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,83 g |
Tuky | 89,36 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 4,59 g |
Sůl | 11,01 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: V miske rozšľaháme celé vajíčka, osolíme, okoreníme, vmiešame šunku, zeleninu, syr a na záver šľahačku.
Krok 2: Tortovú formu vystelieme lístkovým cestom, vylejeme vajíčkovú zmes a dáme piecť 40 minút pri 180°C.
Zveřejněno 21. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Quiche (Kiš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G1K
Moje poznámka
Quiche (Kiš)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G1K
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 14 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 9 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 10 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 11 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 13 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 14 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 15 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 15 hodinami
Tématické fráze:
kiš,
kiš recept,
recept na kiš,
kiš recepty,
pórkový slaný koláč kiš,
recept kiš,
testo na kiš,
recepty kiš,
houbový kiš,
recepty na kiš,
kiš těsto,
pórkový kiš,
sýrový kiš,
kiš kiš,
kureci kis,
špenátový kiš,
quiche recept,
dýnový kiš,
kise,
kis z listoveho testa
Suroviny:
vejce,
smetana,
šunka dušená,
karotka baby,
sýr eidam,
těsto listové
Komentáře (6)