Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 552 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,91 g |
Tuky | 39,17 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 253,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda capucino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV9Y
Moje poznámka
Roláda capucino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV9Y
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 10 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 20 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 21 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 7 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 7 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 8 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 8 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 9 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 9 hodinami
Tématické fráze:
kapucíno,
rychlá roláda rolovaná za studena,
jak se dělá kapučíno,
jak udělat kapučíno,
kapučíno recept,
krém kapučino,
jak se dělá capucino,
jak udelat capucino,
krém capučino,
co je kapucino,
kapučino roláda,
kapucino krem,
jak rolovat roládu,
capucino krém,
capuccino roláda,
roláda,
roláda capuccino,
capucino řezy,
krem z capucina,
rezy kapucino
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
cappuccino,
máslo,
cukr moučkový,
cappuccino,
zdobení cukrářské
Komentáře (36)
Chladí se v lednici na zítra
krém je výborný, mohu vřele doporučit
Ps: místo polohrubé mouky dávám hladkou
moc hezká roládička
vlastně nesmím
Hezká roláda