Suroviny
Porce: Plný pekáček, porce dle každého
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 892 kJ / 4 993 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 223,73 g |
| Tuky | 111,01 g |
| Vláknina | 30,96 g |
| Cholesterol | 936 mg |
| Sodík | 5,14 g |
| Sůl | 12,22 g |
| Sacharidy | 760,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínovo-houbové flíčky s paprikovou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZjR
Moje poznámka
Hermelínovo-houbové flíčky s paprikovou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZjR
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 22 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 13 minutami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 39 minutami
Šunkofleky
Kajkajak před 44 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 46 minutami
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 1 hodinou
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 2 hodinami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
houbové flíčky,
pokrmy s klobasou,
pokrmy s kolbásou,
flíčky sušené houby,
recept paprikova klobasa s testovinama,
pokrmy z klobasou,
paprikové klobásy,
houbové knedlíky,
recept na paprikové klobásy
Suroviny:
těstoviny,
hříbky sušené,
strouhanka,
kmín drcený,
sýr hermelín,
klobása papriková,
cibulka,
česnek,
pepř čtyř barev,
vejce,
petrželka,
zelenina nakládaná,
sádlo
Komentáře (11)