Postup přípravy
Krok 1: Bagetu, nejlépe den starou, rozřežeme podélně na půlku, můžeme rozdělit na 2 kusy. Lehce potřeme margarínem, poté kečupem (množství podle chuti).
Krok 2: Přiměřeně posypeme "Zaziky" a poklademe sýrem. Dáme zapéct do trouby na 200°C, asi na 10 minut nebo do zezlátnutí sýru.
Zveřejněno 27. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bageta "Mezi světy"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8Eq
Moje poznámka
Bageta "Mezi světy"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8Eq
Nejnovější recepty
Ořechový koláč s krémem a čokoládovou polevou
Přidáno před 1 hodinou
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 3 hodinami
Makovník s citronovou polevou
Přidáno před 6 hodinami
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 7 hodinami
Porcovaná žemlovka s jablky a tvarohem, zapečená se sněhem
Přidáno před 7 hodinami
Müsli snídaně s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 35 minutami
Ředkvičkový salát
wimra před 52 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 2 hodinami
Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě
PetraRaf před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Jandulka13 před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí stehna
Miras3110 před 3 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Drejka741 před 3 hodinami
Tématické fráze:
staré bagety,
stará bageta,
co ze staré bagety,
kupovana bageta,
stare bageta, rohlíky recepty,
co se starou bagetou,
kukuřičná bageta recept,
stará bageta recept,
kukuricna bageta,
jak udělat bagetu,
co ze starých baget,
bageta praha,
co udělat ze starých baget,
la bageta praha 5,
smazene pulky baget,
kuřecí bagetka kupovaná,
kukuřičné bagety recept,
recepty ze staré bagety,
dezert zaziky
Suroviny:
bageta,
máslo,
kečup sladký,
koření tzatziki,
sýr
Komentáře (3)