Klobásky v bagetě

Ostatní Doba přípravy: 30 minut 3 názory

Ostatní Doba přípravy: 30 minut 3 názory

Suroviny 2 porce

8 tenkých vepřových klobásek
2 lžíce slunečnicového oleje
2 cibule (na tenká kolečka)
1 lžička žlutého hořčičného semínka
2 lžíce javorového sirupu
6 baget na dopékání
1 lžíce dijonské hořčice
velká špetka přírodního cukru
2 lžičky jablečného octa

Postup přípravy receptu

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.

  2. Klobásky dejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte na dvacet minut péct.

  3. Mezitím zahřejte olej na pánvi a deset až patnáct minut opékejte cibuli a hořčičné semínko, aby cibule změkla a zezlátla.

  4. Klobásky vyndejte z trouby a potřete javorovým sirupem.

  5. Přidejte k nim na plech bagetky k dopékání a vložte zpět do trouby na dalších 8 minut.

  6. Do cibule přidejte hořčici, cukr a ocet. Míchejte tak, aby se cukr rozpustil.

  7. Bagetky podélně nařízněte, do každé vložte jednu nebo dvě klobásky a na ně rozdělte cibulovou směs. Ihned podávejte.

Poznámka od kuchařky

Recept z Apetitu

Komentáře k receptu Klobásky v bagetě

Tématické fráze: bagete bageta s klobásou bagede tenké klobásky bílé klobásky v troubě francuzská bageta s klobásou klobásky do trouby zapečené bagetky s klobásou a syrem zapečené bílé klobásy klobaska na jednohubky top recepty bageta s klobásou zapečené bagetky co k nim klobasky s horcici a medem jednohubky s klobáskama klobásky z trouby jednohubky klobáska bagete recept bageta s medem recept klobásky v troubě na plechu recept masové kuličky v bagetě