Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 826 kJ / 1 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,98 g |
Tuky | 60,62 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 25,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso v krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYG4
Moje poznámka
Kuřecí maso v krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PYG4
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 22 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 28 minutami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 2 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 3 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 3 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 3 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 3 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 4 hodinami
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 5 hodinami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 5 hodinami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 7 hodinami
Tématické fráze:
krusta na maso,
cibulová krusta,
maso v krustě,
krusta,
cibulová krusta recept,
maso v cibulové krustě,
kuřecí prsíčka recepty,
kuřecí maso v krustě,
kureci maso,
kuřecí v krustě,
krusty na maso,
pepřová krusta,
krusta ze strouhanky,
kuřecí v cibulove krustě,
maso v horcicne kruste,
kuřecí prsíčka v krustě,
kuřecí,
kureci recepty,
krusta na mase,
řízek v cibulové krustě
Suroviny:
prsa kuřecí,
hořčice,
cibule,
sýr nastrouhaný,
olej olivový,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (4)