Kuřecí maso v krustě

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut 3 názory

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut 3 názory

Suroviny 4 porce

asi 1/2 kg kuřecích prsíček
hořčice
1 velká cibule
30 dkg strouhaného sýra
1 lžíce olivového oleje
1 hrst strouhanky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí řízky nakrájíme do velikosti asi dlaně, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, dáme do zapékací mísy, posypeme cibulí nakrájenou na proužky a posypeme polovinou strouhaného sýra.

  2. Druhou polovinu strouhaného sýra smícháme s hrstí strouhanky a posypeme navrch, procákneme to lžící olivového oleje a dáme péci.

  3. Pečeme 40 minut přiklopené a 15 minut odklopené na dodělání kůrčičky.

Komentáře k receptu Kuřecí maso v krustě

Tématické fráze: krusta na maso cibulová krusta maso v krustě krusta cibulová krusta recept maso v cibulové krustě kuřecí prsíčka recepty kuřecí maso v krustě kureci maso kuřecí v krustě krusty na maso pepřová krusta krusta ze strouhanky kuřecí v cibulove krustě maso v horcicne kruste kuřecí prsíčka v krustě kuřecí kureci recepty krusta na mase řízek v cibulové krustě