Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 920 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,58 g |
Tuky | 15,85 g |
Vláknina | 94,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 99,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9L1
Moje poznámka
Cizrnový talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M9L1
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 4 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 7 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 11 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 32 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 36 minutami
Svíčková na smetaně
Sahula před 42 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 1 hodinou
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 3 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
cizrna recepty,
recepty z cizrny,
cizrnový guláš,
cizrna v tlakáči,
cizrna s bramborem,
lušteniny faul fava,
luštěniny,
cizrnová kaše s brambory,
kaše z brambor a cizrny,
vareni cizrny v tlakaci,
fava z cizrny,
cizrna s brambory,
fava - kaše,
kaše z cizrny s volským okem,
kaše z cizrny s volským okem,
cizrna s brambory a vlašskými ořechy,
cizrnový kase,
recept fava z cizrny,
cizrnový guláš s rýží,
cizrna kaše
Suroviny:
cizrna,
cibule,
česnek,
brambory,
ořechy vlašské,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
masox,
olej,
podravka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)