Tataráček
Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní večeře, nebo pohoštění pro návštěvu.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Moje poznámka
Tataráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1RM
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Těstovinový salát s pečeným lilkem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky s horkým ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Přidáno před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmazánem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
workous před 2 hodinami
Celozrnné dalamánky
Jedlik před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
RenataSoukupova před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
palikx před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
astosch před 5 hodinami
Pórkový krém
Kajkajak před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se salámem, sýrem a vajíčkem
finetoxic před 6 hodinami
Krůtí prsa plněná, obalená a smažená
cora666 před 7 hodinami
Karlovarské knedlíky I
sabatova.daniela@tiscali.cz před 7 hodinami
Karibské kuřátko podle Jacka Sparrowa
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
tatarák recept,
hovězi tatarák recept,
recept na pravý tatarák,
pravý hovězí tatarák,
pravý tatarák recept,
pravý tatarak,
recept tatarak,
domáci tatarak,
jak se dela tatarak,
studená kuchyně recepty,
jak udělat tatarák,
z čeho udělat tatarák,
recept na hovězí tatarák,
tatarak,
ingredience do tataráku,
recepty tatarák z hovězího,
domaci tatarak recept,
recepty tatarák,
recepty na pravý tatarák,
z ceho se dela tatarak
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
chilli,
česnek,
cibule,
žloutek
Komentáře (20)
Na druhou stranu, takový tataráček z blíže nespecifikovaného masenka, např. z kližky, tak to musí být "maso"
No, zvláště škrábání takové flákoty, že
savlinka: " masíčko řádně propasírujeme"
Jak se to dělá?
Ale o paštikách i o Májce zrovna včera byly psány nepěkné věci, potažmo o zdraví.