Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,37 g |
Tuky | 13,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 3,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Moje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 6 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 9 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 9 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 10 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 12 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 14 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 14 hodinami
Tématické fráze:
ryba v remosce,
ryby v remosce,
pečená ryba v remosce,
ryba s bramborami,
ryba pečená v remosce,
remoska recepty,
jak uvařit rybu,
co uvařit v v remosce,
recepty z remosky,
zapečená ryba se zeleninou v remosce,
zapečená ryba v remosce,
file z remosky,
rambory na cibulce v remosce,
ryby recepty,
kapr v remosce,
zapečený kapr v remosce,
file v remosce,
file s bramborem v remosce,
ryba vremosce,
recept ryba v remosce
Suroviny:
brambory,
ryba,
mražená francouzská zelenina,
máslo,
kmín celý,
sůl,
bylinky,
cibule,
ocet vinný červený,
bazalka čerstvá,
tymián,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (4)