Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Kapr na oreganu se zeleninkou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

8. 6. 2009 09:06

Suroviny

Porce: 4 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 6. 2009 08:41

Eli, Jani, já nemůžu zas až tak moc radit, ale větší rozměr se mi poprvé podařil opravdu omylem při upravě - oříznutí fotek ve PhotoFiltre. Je tam spousta možností na úpravu fotek, já tam používám jen pár věcí, radila jsem se kdysi na jiném webu jak na to. Dám odkaz a prozkoumejtehttp://www.janiko.cz/programy.html

Eliza Eliza

9. 6. 2009 08:25

Jani, dík, ten můj foťák by to snad mohl umět... Tak snad zkušenější poradí tak, že to pochopím i já...;-):-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 6. 2009 08:08

Eli, mi taky to nabízí "asi" jen jeden rozměr, ale možná jsem to ještě nevychytala.;-) Jenda už se o tom tady zmiňoval, že potřebuji foťák s..něčím, ale s čím, to už si nepamatuji:-)):-D A určitě je to super foťák, ten můj stál jen kolem 4000 kč.

Eliza Eliza

9. 6. 2009 07:37

Mirčo (nebo Jendo a ostatní), jak dosáhneš toho většího rozměru fotografie? Mně to nabízí pouze jeden...

mirca75 mirca75

8. 6. 2009 21:57

Děvčata a Jendo:-D děkuji moc za milé komentáře a boďky.Elizo:-)to nevadí že je kapr mražený;-),na chuti mu to neubírá,jen ten čerstvý mi přijde o něco šťavnatější:-p.
Budu ráda když někdo vyzkoušíte a přibudou nové fotečky;-):-))

Jenda1 Jenda1

8. 6. 2009 19:52

Mirčo, recept se mi líbí:-):-p, pěkně nafocený;-), už mám v oblíbených a posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Eliza Eliza

8. 6. 2009 19:37

Mám jednoho kapříka naporcovaného v mrazáku (no jo, já vím, že to není jako čerstvý...:-) ), tak možná dojde na tvůj způsob. Líbí se mi, jak často používáš zeleninku :-p, také se o to snažím. Hezounké fotky!! :yes:

Denisa

8. 6. 2009 18:38

Kapříka by mohla na všechny způsoby bodík :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 6. 2009 11:13

Dostala jsem chuť na rybu:-)):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 6. 2009 11:03

Rybičky, to je moje!!+:yes:

Bibinka Bibinka

8. 6. 2009 10:45

Mirko, jak jsem v názvu receptu uviděla napsané Kapr, hned jsem si řekla, že je tvůj a ono jo:-Dněkde si tu psala, že ho manžel chytil, a protože kapr je prostě kapr, dávám ti boďana:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr na přírodní způsob mražený kapr recepty peceny kapr na přírodní způsob mražený kapr kapr recepty recept kapr recepty z kapra oregano na ryby ryba na oreganu kapr mrazeny kapr recept jak zavařit kapra recepty na jídlo z kapra kapr mrazeny kapr na přírodní způsobem recept kapr na přírodní způsob mraženej kapra recept mražený kapr rumcajsův zeleninek čerstvý kapr recepty

Suroviny: kapr, sůl, kmín drcený, šťáva citronová, mouka hladká, koření oregáno, česnek, mrkev, petržel, cibule červená, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, cuketa, cibulka, voda

TopRecepty.cz

Kapr na oreganu se zeleninkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZr9