Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 487 kJ / 2 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,43 g |
| Tuky | 39,35 g |
| Vláknina | 49,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,44 g |
| Sůl | 16,06 g |
| Sacharidy | 484,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
FITchlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Bwm
Moje poznámka
FITchlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Bwm
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 42 minutami
Opilcův kapr
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 1 hodinou
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 1 hodinou
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 2 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 2 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 2 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 2 hodinami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 2 hodinami
Tématické fráze:
fit chlebík recept,
recepty na zrní,
fit chléb recept,
zrníček recept,
recept fit chleb,
jak upéct fit chléb recept,
recept na fit chleba,
fit chleba recept,
kde sehnat zrníčka pšenice,
fit chlebík,
recepty ze zrní,
zrní recepty,
mleté zrní
Suroviny:
žito,
pšenice,
voda,
semínka lněná,
slunečnice loupaná,
otruby,
kmín drcený,
sůl,
olej,
ocet,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (14)
Taky se mi jednou stalo, že zrní bylo rozmixované méně, ale zase nás to pak nutilo pomaleji jíst a lépe kousat
Většinou používám celozrnnou BIO (ze Zdravé výživy). Ne proto, že je bio, ale že je tak jemňounce mletá, že vypadá jako hladká mouka a v těstě je příjemná. Ale už delší dobu ji nemůžu sehnat, mám teď tuhle od jiné firmy
Ta pšeničná mouka celozrnná je hrubě mletá nebo jemná? Děkuji za odpověď