Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,68 g |
Tuky | 91,77 g |
Vláknina | 47,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 257,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Moje poznámka
Jehněčí játra na kukuřici a fazolích
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBjK
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 1 hodinou
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 3 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 9 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 22 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 40 minutami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 1 hodinou
Světlý korpus
Myroslava před 1 hodinou
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 2 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 3 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 3 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 4 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 5 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 5 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 7 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí játra jako minutka,
jehněčí játra na cibulce,
játra z jehněte,
jehneči,
játra a fazole,
domácí paštika z jehněčích jater,
omáčka z jehněčích jater,
recepty z jehněčích jater,
jehněčí játra na slanině,
ja připravit vnitřnosti z jehněte,
recepty jatra z jehnete,
jehněčí játrovka recept,
lák na jehněčí,
jehněčí játrová paštika recept,
jehněčí recept,
jehneci jatra na kari,
fazole játra,
jehněčí játra na přírodno,
fazole a jatra,
jak upravit kukuřici?
Suroviny:
játra,
cibule,
fazole,
kukuřice,
omáčka švestková,
olej,
máslo
Komentáře (3)
Mám tu čest dát první bod