Kuře neskutečně dobré
Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté. Přidat můžete i čerstvé bylinky a celá rodina si pochutná.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře neskutečně dobré
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZgZ
Moje poznámka
Kuře neskutečně dobré
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gZgZ
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 1 hodinou
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Tousty se smaženicí z pýchavky
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 1 hodinou
Nadýchaný perník
walnutka před 1 hodinou
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 3 hodinami
Valašské frgály
suneno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 4 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 5 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kuřete,
dobré recepty,
dobré kuře,
recept na dobré kuře,
dobrý recept na kuře,
jak upéct dobré kuře,
kure recept,
dobre kure recepty,
recepty kuře,
kuře na soli jak se to dělá,
kuře recepty,
kuře,
jak upéct kůře,
recepty na kuře,
dobré recepty kuře,
jak udelat dobre kure,
recept na kuře,
výborné kuře,
recepty na dobré kuře,
recept kuře
Suroviny:
stehno kuřecí,
smetana na vaření,
brambory,
sůl,
kmín mletý,
cibule,
máslo
Komentáře (109)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A navíc téměř bez práce… 😉
Dovolila jsem si přidat fotečky
Dělala jsem z kotlet, i z krkovice, ale nejvíc nám chutná z kuřecích prsou. Poslední vrstvu mám z brambor, a na nich pár plátků slaniny.
zizala: to teda
Klasicky. 180-200 stupňů.
Mám doma spousty koření na kuřata a tak to střídám. Ale vždy to je mnamka
je to mňamka
já jsem bohužel sehnala jen velkou = 500ml
jinak +19
P.S. Myslím,že se dá použit i jiné maso než kuřecí.Taková krkovička by neměla chybu.Příště bude.