Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 620 kJ / 3 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,84 g |
Tuky | 271,95 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 17,55 g |
Sacharidy | 152,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Moje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Nejnovější recepty
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 4 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 5 hodinami
Grilované zeleninové placičky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 2 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 3 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 5 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 5 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 5 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 6 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 7 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 9 hodinami
Tématické fráze:
dobrá domácí kyselice,
kyselice recept,
houbova kyselice,
kyselice,
kyselica recept,
dobrá domácí kyselica,
domaci kyselice,
červená kyselice,
kyselica,
recept na kyselicu,
červená kyselice recept,
jak se dělá kyselice,
kyselice s bramborem,
recept kyselica,
domácí kyselica,
červená kyselica,
valašská kyselica červená,
recept kyselice,
kyselica.recept cervena,
kyselice s klobásou
Suroviny:
vývar,
zelí kysané,
kmín drcený,
paprika čerstvá červená,
pepř černý,
bobkový list,
brambory,
klobása,
kosti uzené,
smetana ke šlehání,
jíška,
cukr
Komentáře (9)
Smetany jsem dala míň.
Brambory v zelňačce mají chutnat jinak - prostě stejně jako v jiných polévkách. Ale říkám, jaký si to uděláš, takový to máš...
S receptem mám trochu problém....nedovedu si představit 4 porce kyselice se 2 sklenicemi zelí