Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 340 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,20 g |
Tuky | 37,10 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 27,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLNV
Moje poznámka
Celerová polévka se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLNV
Nejnovější recepty
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 12 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 12 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 13 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 13 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 14 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 14 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 15 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 15 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 15 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 15 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 16 hodinami
Tématické fráze:
celerová polévka,
celerová polévka albert,
celerovapolevka,
celerová krémová polévka se slaninou,
celerovy krem albert,
krémová celerová polévka se slaninou,
celerova krem,
celerova krémová polévka albert,
magazín albert celerová polévka,
celerová polévka tymián,
celerovou polévku,
celerový krém videorecept,
celerová polévka krémová se se slaninou,
celerová polévka se slaninou a smetanou,
celerová polévka videorecept,
celerová polévka top recepty,
recept na celerovou na polévku,
celerova polevka recept,
celerový krém se anglickou slaninou,
celwrovy krem se slaninou
Suroviny:
olej olivový,
slanina anglická,
máslo,
cibule,
bobkový list,
tymián,
celer,
vývar kuřecí,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
ještě se má při podávání zakápnout olivovým olejem