Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 374 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 32,84 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Moje poznámka
Hovězí plátky se zelím a žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgn1
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 23 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky se zelím,
hovězí plátky na žampionech,
hovězí plátky pečené,
pečené hovězí se zelím,
hovězí se zelím,
hovězí plátky se se zelim,
platky se zelim,
hovězí a bílé zelí,
bílé zelí s žampiony,
pečené hovězí plátky,
bílé zelí k huse,
hovězí plátek se zelím,
hovězí plátky na víně se žampiony,
pečené hovězí plátky se zampiony,
pečené hovězí se žampiony,
hovezi platky se zampiony v troube,
hovězí plátky se žampiony,
se zelím a žampiony,
recepty z pekigskeho zeli,
hovězí se žampiony a zelím
Suroviny:
maso hovězí,
olej slunečnicový,
cibule,
zelí pekingské,
žampióny,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (7)