Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky se zelím a žampióny

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 374 kJ /
328 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky32,84 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji usmažíme dorůžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Krok 2: Poté přidáme zelí a žampióny a ještě asi 15 minut podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Podáváme s vařenými brambory.

Zveřejněno 26. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgn1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgn1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Kombinace zelí+žampiony se mi líbí:-p+6:yes:No a ta šťávička,mňam:-K

nooo, to vypada dobre:-p ta barvicka, mnaaam;-):yes:

:yes::yes::yes::-p:-p:-p:-p hned bych se natáhla s vidličkou:-)

Vaclav Fronek: Děkuji za přivítání a všem za bodíky. Já většinou vařím z toho co dům dal. Z pekingského zelí jsem dělala salát a zůstaly mi tuhé části, tak jsem je dala pod maso. ;-) Bílé a červené hlávkové zelí dušené mám nejraději k pečené kachně nebo huse.:-p

Ukládám, bod jsem již přidal:yes:

Janičko. Moc dobrá volba jen bych se trochu bál toho pekigského zelí. Asi bych preferoval na jemno nakrájené bílé nebo červené. Ale jinak mi to sedí +bodík 2. Zároveň tě mezi námi TOPKAMI vítám.

Tématické fráze:
hovězí plátky se zelím, hovězí plátky na žampionech, hovězí plátky pečené, pečené hovězí se zelím, hovězí se zelím, hovězí plátky se se zelim, platky se zelim, hovězí a bílé zelí, bílé zelí s žampiony, pečené hovězí plátky, bílé zelí k huse, hovězí plátek se zelím, hovězí plátky na víně se žampiony, pečené hovězí plátky se zampiony, pečené hovězí se žampiony, hovezi platky se zampiony v troube, hovězí plátky se žampiony, se zelím a žampiony, recepty z pekigskeho zeli, hovězí se žampiony a zelím

Suroviny:
maso hovězí, olej slunečnicový, cibule, zelí pekingské, žampióny, sůl, pepř, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu