Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Moje poznámka
Svíčková na smetaně - Honzova improvizace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XkB
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 56 minutami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 13 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 14 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 15 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 16 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 31 minutami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 35 minutami
Lívance se skořicí
káťa před 1 hodinou
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 1 hodinou
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 8 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 11 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 11 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 12 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 12 hodinami
Tématické fráze:
svíčková z hovězího krku,
hovězí krk svickova,
svickova z krku,
svickova na smetane,
originální recept na svíčkovou,
hovězí krk se svíčkovou omáčkou,
hovězí přední na svíčkovou,
svickova hovezi predni,
hovězí přední krk svíčková,
svíčková na smetaně z krku,
svickova z danciho masa,
studená svíčková zhoustne,
až recepty,
hovězí zadní svíčková,
svíčková na smetaně recepty,
citrónový terč na svíčkovou,
svičková recepty,
hovezi predni svíčková recept,
svíčková z předního hovězího,
co dělat když se srazí šlehačka v omáčce
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
citron,
smetana ke šlehání,
slanina,
olej,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
jíška
Komentáře (12)
Příští víkend upeču jeden den vepřové koleno a druhý den ptáčky, tak se třeba zase pochlubím..., tentokrát snad i s fotkama..
Jarmilprdel, jak originální nick!
Díky za recept, spěchám s bodíkem a pokud nebude vadit, tak i s obrázky, alespoň se tvůj recept díky fotce více zviditelní a až si přidáš svoje vlastní, tak tyhle moje posuň dozadu anebo smaž.
Máš moc pěkně popsaný recept, který si zaslouží 4.boda
Tento postup je správný a jsem přesvědčená,že kdo chce
mít dobrou svíčkovou udělá ji podle tohoto receptu,no
a pák záleží kolik čeho jsme přidali do základu.Pokud
akorát tak už není potřeba moc dochucovat