Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 159 kJ / 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 88,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 14,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Moje poznámka
Pečená štika s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kln
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 5 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 20 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 6 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 8 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 9 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 9 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 9 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 12 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika,
pečená štika v troubě,
pečená štika recepty,
jak zabít štiku,
štika pečená v troubě,
recept na pecenou štiku,
recept štika pečená,
jak dlouho se peče štika,
pečení štiky,
štika recept,
štika pečená,
peceni stika,
pečená štika na zelenině,
doba pečení štiky,
recepty pečená štika,
krenovy preliv,
recept na stiku,
recept na pečenou štiku celou,
jak na stiky,
štika se smetanou
Suroviny:
štika,
křen strouhaný,
smetana 33%,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (23)
... někdy je potřeba "zabít" panelákovou nudu
...ani náznak hořkosti, jen příjemná křenová pikantnost a smetanová jemnost