Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,28 g |
Tuky | 37,68 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 6,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Moje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 8 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 11 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 12 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
špecle recepty,
špecle recept,
špecle s omáčkou,
špecle,
jak se dělají špecle,
recept na specle,
recept specle,
špecle po tyrolsku,
pravé špecle,
kapary wikipedie,
recepty špecle,
špecle foto,
špecle lidl,
recepty na špecle,
co jsou specle,
spercle recepty,
špecle -recepty,
špecle s hříbky,
www majka 57,
recepty italské kuchyně
Suroviny:
maso mleté,
olej olivový,
cibule,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
koření chilli,
koření italské,
omáčka sojová,
bazalka čerstvá,
olivy,
žampióny,
rajče,
sýr,
špecle
Komentáře (22)
Nevím,jak v Bavorsku,nebo jinde dělají špecle,ale já dělávám z mouky,vajec a mléka(vody).Pokud dělám gnocchi,tak základ je mouka a vařené brambory
Bodík dávám, jen si to budu muset pro sebe přejmenovat