Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 885 kJ / 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,44 g |
| Tuky | 24,97 g |
| Vláknina | 90,97 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 80,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnová pomazánka s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOpE
Moje poznámka
Cizrnová pomazánka s avokádem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOpE
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 3 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 46 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 5 hodinami
Tématické fráze:
avokádová pomazánka s cizrnou,
cizrnová pomazánka s tuňákem,
avokádová pomazánka,
avokádo recepty,
pomazánka z cizrny recept,
cizrnová pomazánka,
avokádo pomazanka,
recepty z cizrny,
pomazánka s avokádem,
pomazánka z avokáda,
cizrna recepty,
recepty cizrna pomazánka,
recepty avokádo pomazánka,
recepty na avokádo,
cizrnivá pomazánka s avokádem,
cizrnovoavokadova pomazanka,
cizirna,
cizrnova avokadova pomazánka,
pomazánka z cirny s avokádem,
tuňáková pomazánka s cizrnou
Suroviny:
cizrna,
cibule červená,
avokádo,
limetka,
olej olivový,
koření kari,
petrželka zelená,
sůl,
pepř
Komentáře (6)