Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dietní kuřecí rolky se šunkou a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XApW
Moje poznámka
Dietní kuřecí rolky se šunkou a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XApW
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 18 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 23 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát s cizrnou
Evellinka před 33 minutami
Moje domácí tlačenka
bartonik před 39 minutami
Piškotový korpus
Michal19 před 2 hodinami
Masová paštika
Nanina před 3 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 12 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 13 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 14 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 15 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí rolky se sýrem vařený ve vodě v alobalu,
kuřecí rolky na páře,
kureci prsa recept dietni,
dietní oběd z kuřecího masa,
detní oběd,
kuřecí maso s přílohou fazolkami,
dietní recepty z kuřecích prsou,
kuřecí rolky v v páře,
dietni obed z kurecich prsou,
pečené fazolky zabalené v šunce,
dietní obědy z kuřecího masa,
dietní kuřecí maso s fazolkami,
vařené kuřecí maso dietni,
dietní pečený kuřecí plátek recepty,
kuřecí rolky se šunkou a sýrem v alobalu,
dietní oběd s kuřecího masa,
vařená dietní fazole,
kureci maso ohrivane v pare,
recepty dietni fazole,
dietní oběd kureci prsa
Suroviny:
prsa kuřecí,
šunka drůbeží,
lusky fazolové,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (21)
pipre:
Anna Kocikova: Já volím to kuřecí protože je rychle připravené a dietnější než třeba vepřové.
Já dělávám menší roládky z vepřového a hovězího masa v alobalu,ale v papiňáku na pařáčku
pipre: Jani, já takhle vařím už dlouho, že maso zabalím celé do alobalu. Právě že tam zůstane ta fajn šťávka z masa.