Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ananasovo-mrkvové muffiny

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 843 kJ /
2 353 kcal
Bílkoviny2,65 g
Tuky167,67 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,55 g
Sůl0,82 g
Sacharidy204,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme jemně nastrouhanou mrkev s moukou, skořicí, práškem do pečiva, jedlou sodou, cukrem a Egg replacer. Krok 2: Postupně přilijeme olej s rozmixovaným ananasem, aby v těstě nebyla žádná hrudka. Krok 3: Formu na muffiny vyložíme papírovými košíčky a naplnímě směsí cca do 2/3. Navrch můžeme dát na hrubo nasekané vlašské ořechy a posypat trochou třtinového cukru nebo necháme jen tak. Krok 4: Pečeme v troubě vyhřáté na 170 stupňů cca 25-30 minut. Necháme vychladnout na mřížce a podáváme.

Zveřejněno 3. 8. 2014

Poznámka autorky Lucasinka

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6qr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6qr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ananasovo mrkvová buchta, egg replacer, ananasovo mrkvový koláč, mrkvove mufiny, muffiny mrkvové s ananasem, ananasovo pudinkový moučník bez pečení, muffiny mrkvové, mrkvoananasova buchta, mrkvové muffiny, mrkvové muffiny s ananasem, ananasovo mrkvové řezy recept, ananasovomrkvová buchta s tvarohem, ananasovomrkvové muffiny, buchta z ananasem od ladi hrusky, ananasovomrkvová buchta, ananasovo mrkvový dort, ananasovo mrkvové mufiny, falešná kuchařka ládi hrušky

Suroviny:
mouka celozrnná, kompot ananasový, mrkev, cukr třtinový, olej, egg replacer, skořice mletá, soda jedlá, prášek do pečiva

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu