Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 773 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,32 g |
Tuky | 24,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, osolíme, okořeníme a orestujeme. Necháme cca 15 minut pustit šťávu na mírnějším ohni a pak přilijeme rajčata, vmícháme protlak a podle potřeby podlijeme malinko vodou. Dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme prohřát slité fazole a kukuřičná zrna. Dochutíme.
Zveřejněno 1. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YBjK
Moje poznámka
Vepřové chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YBjK
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 19 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 2 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 4 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 5 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 6 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 7 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 7 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové chilli,
vepřové na chilli,
vepřové fajitas,
vepřové chilli con carne,
chilli con carne z vepřového masa,
veprovy fajitas,
recepty vepřové chilli,
co je fajitas,
vepřové s chilli,
recept na veprive z plechovky,
vepřové fajitas recept,
vepřové chilly,
vepřové chhillies,
vepřové maso s chilli,
chilli con carne z veprove pleci,
vepřové maso chilli,
maso na chilli,
chilli con carne z vepřového,
veprova krkovice na chilli,
koření fajitas recept
Suroviny:
maso vepřové,
fazole červené,
kukuřice,
cibule,
česnek,
rajče drcené,
protlak rajčatový,
koření fajitas,
římský kmín mletý,
koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
feferonka,
olej,
sůl
Komentáře (14)
Co se týká římského kmínu, taky mi nevoní. Jednou nám nabídli v pakistánské restauraci (ovšem v Praze) placky jako pozornost šéfa podniku, které intenzívně a pro nás dost nepřijatelně voněly. Tak jsme se otázali, čím to je. Byl to římský kmín, takže se mu také vyhýbám, i když souhlasím, že to je otázka zvyku. Zato nakládanou kukuřici milujeme.
A kari koření můžete?
Když jsem prvně kupoval římský kmín, tak mně babka kořenářka 5x kladla na srdce, že ať si dám bacha na množství, že stačí špetička! Myslíte, že jsem poslechl? Až napodruhé jsem si dal bacha
Takže, zkuste přidávat do jídel z počátku v množství menším než malém, tak abyste to necítila ani vy... Třeba mu časem přijdete na chuť, protože některá jídla nejsou bez předepsaných ingrediencí už ta pravá ořechová... a proč se ochuzovat o autentický gastronomický zážitek, že?